Måndag 13/2-2012

Idag har jag vart på Information osv hos Telecom.
Det gick jätte bra mycket intressant och grymt att lyssna på försäljarna som säljer osv. Så imorgon blir det en intervjuv och det är den som blir avgörande för jobbet.

Nu sitter vi i soffan och bara chillar och väntar på att nån form av irritations moment ska börja så man får grina lite ikväll.

hemma lagad Pizza :))

Snart bär det av till affären och handla lite till våran hemma gjorda pizza, totaly awesome :)) 

God förmiddag!

Tjaba Tjena Hallå!
Nu så här på morgon kvisten har jag städat lite och fixat här, medans Lynn har skött Nova och Älskling åkt och hämta sin polare i Västerås. Idag blir det en lugn söndag framför Tvn (om man nu får se på Tvn utan gap och skirk, dem ska LANA) just idag går det super mycket bra på Tv också. ah nej har inte så mycket mer att säga just nu bloggar kanske senare!

Hemma igen i vilbergen!

Nu har vi kommit hem från kolmården.
Riktigt mys var det, käkade vofflor och kollade på ishockey, Sverige vann woho, så n u har vi kommit hem igen och jag ska se på gladiatorerna och lägga Alvin see ya tomorrow :)

Ofixad chey!

En osminkad Jenn och Noll volym i håret så nu blir det att fixa sig ett face och nån volym, sen drar vi ut till Kolmården. :))

jag älskar dig.

3 Månader idag med världens finaste älskling, finns ingen finare än du älskling.
Idag är det Idoler i Hageby centrum men vi rör oss nog inte ditt för det blir så tajt om tid börjar kl 14 och vi ska va kl 16 hos Daniels pappa och fru på fika osv. Ehm,  Mer idag händer det väl inte mer än mys till TVn ikväll i vanlig ordning.

God Morgon!

Godmorgon alla fina läsare!
Idag är det Fredag vilket betyder ÄNTLIGEN helg igen :)) våran helg blir lugn i vanlig ordning, Ikväll ska vi på basket som det ser ut som, Just bara för att hitta på nånting med barnen & Sedan åka ut till Daniels Pappa och fika i helgen. kan bli en bra helg, Sen får vi se om vi kanske kan ta en sväng förbi Hageby Ridskola och bara umgås med hästarna :))  En hel del plugg ska jag också hinna med!

Pillertrillarn is back!

Dålig uppdatering pga magsjuka. Fyfan säger jag bara, började med en arbets intervjuv L fick samtal av T om att lill N va magsjuk så vi for hem, Sen under dagen börjad L Spy, sen under Natten kom T dagen där på började D och kräkas och Lilla A gjorde nr 2 som lukta surt as hell precis som magsjuka och jag stolt att jag typ klarat mig tji fick jag på kvällen då jag börja må kasst och kräktes under natten sen söndag var alla uppe och gick och käkade igen, Måndag städade vi ut mahsjukan sjukdomen varade i 1 dygn för var och en :p Den enda som inte kräktes var A skönt för han och slippa. Nu har vi bara förkylningen här hemma som e så där vi överlever den iaf :))
Sen juste misstänkte jag UVI och gick till vårdcentralen igår med L och barnen och mycket riktigt bakterier i urinen hade jag så nu blir det antibiotika kur som gäller!! Suck det var ju bara 3 månader sist jag hade UVI och har ju precis slutat med massa tableetter sen Leverskada och blodförlusten wtf så nu e det bara fortsätta. Pillertrillarn!

Love will be hard and hearts will be faking.

Förbättra min blogg!

Vad tycker ni är viktigast i en blogg?
Vad får er att stanna på en blogg, vad intresserar er? 

Mina läsare nu har ni möjlighet att förbättra min blogg genom att svara på frågorna ovan :))


Fler läsare till din blogg??

Vill du har fler läsare till din blogg? KLICKA HÄR!
Denna sida har hjälpt mig att få mina läsare, så är du själv ute efter fler läsare till din blogg tycker jag absolut du ska göra som jag, Klicka dej in och bli medlem :)) Både du och jag tjänar på det! Så go for it!

Alvin första gången på IS!

Nya Peter Forsberg?

Helt vanlig Fredag!

Mötet igår gick bra, Shit vad nervös jag vart på plats. Men det känns bra iaf, Nu tar vi det bara lugnt ätit frukost och så där, Ska fixa mina skol uppgifter för denna vecka så jag kan ta helg också som alla andra!
idag blir det bara lugnt här.
Uppdaterar senare! see ya !

Skit dag rent ut sakt!!

Idag har det vart lite sura miner här jag har verkligen inte haft en bra dag fyfan säger jag bara!!
Nu snart kommer Lynn hem Längtat som tusan :)) Vet inte riktigt vad jag ska skriva för här har det då inte hänt ett skit, ska se Serien på TV5 om sthlm idag, Tunnelbanan hette den visst så de ska bli spännande!
BTW i morgon blir det arbets intervjuv fett awesome samt ringa på lägenheter!!

Men nu ska jagslänga mig i soffan uppdaterar i morgon hur det gått!!
RSS 2.0