Dålig update, men nu e vi iaf tillbaka till Norrköping!

Nu är det så där dålig update igen. Anledning e för att vi har packat och fixat i umeå, Sedan jobba jag lite gran och Internet låg nere, Och nu har vi kommit ner till Norrköping, Denna dag började med stor shopping mat osv. Och jag fick telefon samtal av studieconsulting och jag ska på arbetsintervjuv på torsdag wish me luck, Sen ska vi nog iväg & kolla på lägenheter :)) Det går bra nu! Snart när Daniel har badat klart ska vi ta en promenad...

Uppdaterar senare eller imorgon :))

Löningsdag idag!

Idag vare Löningsdag wiho och sen betalade man räkningar + Hyra och där var hälften borta, fast jag är endå nöjd med att ha så mycket pengar kvar på kontot med tanke på att jag betala flyget, shoppat och betalat hyran räkningar ;)) D enda som ska betalas nu är pengar till TN, Och bussen till Norrköping :)) och en räkning jag tappat bort men den ligger någonstans bland papprena i skåpet så den får jag leta fram ikväll :))  .. 
Om ca 30 Minuter bär det av in till Stan för lite käk på resturang och köpa hem några bira :)) För att sedan njuta att det är helg. Vad ska ni hitta på i helgen?  

Juste,
Idag har jag provat mina nya tänger till håret, Lockade håret med locktången och krusade Hårbotten för att få upp håret lite i volum och det blev awesome :)) ska visa bild nån dag, Blir nog inte ikväll, Troligen mer i morgon!! 

Nu ska vi snart börja göra oss i ordning till tåget, så vi hörs nog lite senare .

En helt awesome dag!

Idag har vi vart i stan Daniel följde inte med för stackarn fick sån huvudvärk i morse, Men tur var väl det för vem vill gå med två shopping tokiga kärringar på stan? haha .. 
Fick med mej lite hem ja, Ett par läder byxor 50kr, Tjock tröja 150 REA REA REA me Love Rea,
Sen köpte jag Kalsonger till Alvin, Perfym, Duschartiklar, deo,smycken olika tänger till håret Nyplattång/Korkskruvar/vanliga lockar/och Krustång för endast 199kr på Jysk awesome, Vi fynda idag vill jag lova, var länge sen jag shoppade så de var awesome att göra det idag, Imorgon blir det stan igen men då åker älsk med och då ska vi äta ute tillsammans :))  Nu blir det mys ikväll till sveriges värsta bilförare & biggest Loser!

God Natt!

Dusch och Sova nu.

Godnatt mina fina läsare, ni är 500 stycken som läser, Och ingen jääävel kommenterar?
Sugit tycker ni ska bli lite bättre på det där, så lovar jag att bli bättre på att lägga upp bilder och intressantare läsning, För ni minskar ju märker jag ;) Men nu får det vara bra för idag, Natti Natti!

Lugna kvällen framför oss!

Nu är Alvin duschad och lagt sig så nu blir det bara lugnt i soffan ett tag sen ska vi själva duscha och lägga oss, Upp tidigt i morgon för vi ska till stan med mamma och gå på Jysk och Rusta och så där, Så nu blir det bara luugnt! :))

Lugn och Skön dag!

ah jo men tjena vi satt ju uppe i onödan, när pengarna väl kommit in på kontot och vi ska påbörja våran bokning så vart planet fullbokad ah men kuuuuuuuul, så börja leta Tåg biljetter men dem gick ju på 1300-1800 kr, GLÖM DET att jag betalar det per skalle och sen andra flyg gick på ungefär samma pris under hela helgen förutom Måndag då kostar det med Malmö Avation 800 kr för mej alvin och Daniel awesome pris för 3 personer, :) varav Alvins flyg biljett kosta 50% av vad min biljett kosta .. Så det var schysst pris plus att jag får ta med mig vagnen gratis på flyget woho hur bra som hellst :))  Så nu är det bara Buss från stockhom som ska bokas till norrköping men med det är det inge panik så det kan vi vänta med tills Lönen kommit in :)) Imorgon blir det mys inne i stan med Mamma, Alvin och Daniel vi ska på jysk och Rusta ska nog försöka få med dem in på myrornas kanske vore trevligt om man hitta nå skojj där inne, Sen ska vi även till bolaget och köpa hem några öl :)) Lite extra gott så här i helgen innan vi far måste vi ju få Right? ;)

Slitna hjältar kämpar emot tröttheten!

Nu börjar vi bli riktigt riktigt trötta här både jag och baby sitter uppe för att vänta in pengarna så vi kan boka flyget söderut. Fast vi egentligen vill vara i sängen och sova, Men för att inte flygisarna ska bli svin dyra så är det bara kämpa emot tröttheten, Bara tjugo minuter kvar. Så vi tar en cigg på det här och börjar göra oss i ordning för natten så går nog klockan fortare än att bara sitta här och glo på klockan varje minut!
Så jag säger Godnatt här så uppdaterar jag imorgon igen. :))

pust och stön.

Jaha nu ere iaf bestämt vi flyger söder ut på Torsdag blev till att låna in lite pengar tills Lönen kommer på fredag, Tack bästaste finaste Lynn för det erbjudande.♥
Så Nu har vi lite fix och trix att skynda med tills på torsdag, Som typ jag måste in till skolan och lämna in intyg på att jag gjort HLR, Lyftvägsstop, Puls & BLodtryck, Fixa mina betyg att skicka in till CSN och lämna in papper till kommunkontoret sen är allt klart, räkningarna får jag lov att ta med mig söderut och betala dem på Fredag när lönen kommer in, sen kan jag leva utan att tänka på räkningar, hyra osv :)) 

Jävla kaos dag!

Riktig skit dag idag verkligen!

Dagen började med att jag klev upp kl 7, för jag skulle fara in till skolan som började klockan 8:00
Sämsta humöret på morgonen svin kallt ute, I skolan gick det bra, skulle fixa koder till Inloggningen på fronter men d va cp kö där inne så jag pallade inte vänta, sen när jag kom till Sjukhuset där jag skulle ta bussen först missa jag tåget med typ 20 min för att lärarna var sega vid kopieringen, sen satt jag ute i 20 min och vänta på en jävla buss jävel som aldrig kom som visade sig sen att JAG kollat fel, från fel station, Sen vänta jag på tåget istället klev på tåget tåget hann åka 6-7meter drygt från Östra sen tvär dog tåget och där blev vi ståendes i 20 minuter drygt.. skulle vart hemma klockan 13, Men var istället hemma vid 14:00 hmm fyfan säger jag bara vilken jävla skit dag jag hafte, Sen var jag cp hungrig på det så det var ju inte bättre av det!!  aja nu e jag iaf hemma och fått i mig nånting att äta så nu ska jag bara ta det lugnt ett tag, sen ska jag fixa tvätten och städa klart för tydligen måste vi åka så vi e i norrköping till Fredag, och biljetterna e svin dyra jag vette fan hur vi ska lösa det här, för jag måste tvätta min och daniels sista tvätt städa undan och packa, sen ska vi ta oss in till stan, osv,  vi vill åka på Måndag men tydligen måste vi iaf va i norrköping på Fredag så aah nej orkar inte tänka på det där nu, Får väl lösa sig på nått sätt!! och man har ju direkt inte dem pengarna(Flyg, från 1300 och uppåt, Tåg 1100 imorgon kl 05:45 vilket resulterar i att vi får åka redan i natt 23:45 till stan eller taxi vid 4 i morgon bitti för 600kr MÅNDAG 800kr för flygresa för 3 personer. vad väljer man då? jo självklart måndag men aah), inge csn, lite lön, sen ska vi leva i norrköping också säger bara att det är sånt här som framkallar min PANIKÅNGESTSUCK!

KAOS DAG!




Kvälls promisen nu!

Nu vart det mycket Titanic här, Men hel dumt är det väl inte? :))  
Nu ska jag ta och klä på Alvin för jag älsklingen och Alvin ska ut på våran kvälls promenad - skönt!
BTW, Visste ni att det kommer ut en 3D veriation av Titanic nu? Nångång under 2012 totaly awesome och jag ska sitta på första parket, FÅR INTE MISSA!

My heart will go on and on♥



Love was when I loved you

One true time I hold to
In my life we'll always go on

Near, far, wherever you are
I believe that the heart does go on
Once more you open the door
And you're here in my heart
And my heart will go on and on

You're here, there's nothing I fear
And I know that my heart will go on
We'll stay forever this way
You are safe in my heart
And my heart will go on and on

En Bort klippt scen från filmen Titanic♥

"Shooting stars"
denna scen är efter festen på 3e däck med jacks och hans vänner, men dock bortklippt som ej finns med i filmen, scenen kallas "Shooting stars"
Finns fler ute, kommer lägga in fler här i bloggen för den som hällre vill titta här och samtidigt bli påläst om klippen om båten osv ;))  Jag är ett stort fan av Titanic och skulle göra vad som hellst för att få komma och titta på vraket och gå på föreläsningar av experter, men priset för den resan går på 460000 kr . (fyra hundra sextio tusen.) Billigt? Yeah right.  Men jag lovar det priset e nog hel värt att betala för en sån upplevelse. :))

Titanic♥

- En tår för denna scen när Jack dör.
Den bästa filmen som någonsin har och kommer att skapas är nog fan Titanic, kan vara bland den bästa filmen jag har sett, Ingen kan komma klå den♥

When i held ya!

Ingen uppdatering igår, fanns direkt inget att uppdatera mer än att jag damsög lite gran i lägenheten och sen kollade vi på wallander, det var en riktig seg dag igår, märktes att det var Söndag iaf!
Idag är det väl detsamma? Vi sitter och chillar i soffan, Jag tänkte ta tag i disken och plocka undan lite det Alvin dragit fram och försöka tagga till en stor städning i eftermiddag, Eller iaf i veckan innan vi far till Norrköping,
I morgon är det skolan tidigt as hell så imorgon pallar jag nog inte det, men känner jag mig rätt så kommer inte jag orka sitta på arslet i eftermiddag så då ger jag nog mig på en städning då och börjar med ett rum i taget och se hur långt jag hinner idag annar fortsätter jag väl på onsdag  :))
Vi har bestämmt att vi ska gå kvällspromenader jag älskling och Alvin, vi gjorde det igår en liten sväng och kom underfund med att det var stört skönt så nu ska vi börja göra det, lätt starta för vi ska börja träna tillsammans också har vi bestämmt :)) Och Lynn självklart!

Pulka åkning hela för middagen!

Tjaba tjena hallå!

Idag har vi vart ute stort sett hela förmiddagen och åkt pulka vilket var skiiit kul mycket skratt vart det, Men svinigt kallt efter nån timme så där, men kul vare ..
Nu blir det tare lugnt hemma, ska ner till tvättstugan och fixa det sista sen handla lite gran sen ere redan dags för middag, Dagen har gått fort fort fort :))  Lite bilder kommer senare e så kall om händerna nu så orkar inte fixa och trixa med dem nu.

Mäta och belåtna!

Mätta och belåtna, Pizzan satt fin fint.
Jag åt en kebab pizza, sjukt gått älskling åt kebabtallrik.


Håller på att tvättar just nu.
Så jävla sjukt tråkigt det är att tvätta alltså right? Antar att jag inte är den enda som tycker det fyfan och jag har ju inte lite tvätt att tvätta 5 maskiner totalt kommer det bli suck, men så jävla skönt när det e klart.
Ikväll är det the voice sverige antar att vi ska se det för går ju inget annat bra på TV ikväll. ELLER?

God förmiddag!

God Förmiddag alla blogg läsare!
Idag känner jag mig sjukt jävla seg, Håller nog på bli dålig känner mig tjock i huvudet och jag nyser och d sticks i näsan, jag orkar inte bli sjuk nu! Har suttit och kolla resor ner till Norrköping igen, Inga billiga priser direkt men överkommliga endå. Idag ska vi tvätta, sen så ska vi också handla till middag idag blir det Pizza yammi :))

Så mycket mer idag blir det väl inte, Ska väl små plocka lite osv :) Uppdaterar senare!

Några timmars jobb idag.

Jobbar några timmar idag.
Vilket betyder att jag har följt med en vårdtagare till sjukhuset.

Sen när jag kom hem var det middags dags och då åt jag och älskling klyft potatis kött med bea yammi.
Nu blir det enbart lugt här hemma ska nog snart se på sveriges värsta bilförare :))

Då var denna dag snart över.

Nu har jag haft besök och fikat. (:
Har hunnit med middagen också, Det vart Ris, Kyckling & Curry sås för våran del yammi! 
Juste ni kanske vill veta vad jag fick i present? Nej ingen resa till Titanic vraket för 460000 kr + föreläsningar av experter som jag ville ha, Jag forstätter önska, Jag fick gardiner & Godis, Fan det märks att man inte är barn/ung längre haha när man fick typ så där 10 paket och svin dyra saker som förr alltså :p Den födelsedag jag kommer minnas för evigt är då jag fyllde 16 år och fick min egna hästa Skip, den bästa födelsedagen och presenten ever inte alla som får en häst i födelsedags present ;)  Min ögonsten♥
Nu resten av kvällen blir det bara lugnt, vila magen efter middagen sen blir det Fotboll ikväll. Barcelona - real madrid :))
BTW, för er som inte känner mig och inte har en anning om hur gammal jag är så är jag född 1989 så alltså blir jag 23 år idag :p Grattis till Mig!

En Övning.

En liten stund varje dag i egna tankar, tankar om vart du vill vara, göra och vem du är leder till att du tar ett litet steg närmare din dröm ♥ Börja med att skriva ner din dröm - din önskevision, bena upp den steg för steg hur du personligen kan ta dig dit, vad du behöver och vad du kan göra för att nå ditt visionsmål ♥ Det är en fin övening i att öka din självkänsla - att se att du kan och att du vill bara du gör en liten strukturmall till dig själv ♥

God Morgon & Grattis till mig♥

God Morgon & Grattis till mig
Ja idag är ingen vanligt dag för det är min födelsedag! 

Vi började dagen med att förstöra den med ett möte med kommunen, Gick väl ganska så bra endå,
sen när jag kom hem väntades det frukost med mina hjärtan och nu sitter vi vid  varsain dator och tar det lugnt och vilar frukosten :)) .

Vad dagen har att erbjuda vette fan mer än att familjen kommer antar jag!? 

Sökt massa jobb ikväll!

Nu har jag sökt massa jobb så nu e jag tok less så nu ska jag bara mysa med älskade :))

Mätta och belåtna!

Nu har vi vart på Konsum och ätit middag, det vart makaroner och köttbullar och nu blir det bara massa mys i soffan till Handbolls VM(?) tror det blir så, Och sedan säng dags imorgon blir det upp rätt så tidigt för jag ska på möte klockan 10 på kommun huset. (:

Nalle Phu♥

Sötaste björnen ever; Nalle Phu

Dator dag idag(?)

Ehm idag har det verkligen blivit en dator dag :/ Känns verkligen som söndag en slö dag liksom, Daniel sitter vid min stationära han lyckats fått i gång och spelar roller coster  ? Det där spelet iaf man bygger ett tivoli medans jag sitter på min bärbara dator och bloggar(?) typ och kollar på facebook samt beställt lite bilder att framkalla, Snart blir det att gå till affären också och inhandla mat och fikat till i morgon för antar att mamma och dem kommer hit på fika efter mötet på kommunhuset. Idag blir det pyttipanna gotti gotti :))



Min Stora Kärlek
Det är konstigt vad kärlek gör med än, Man blir helt i extas och man blir konstig,
men kärlek är den bästa känslan man kan känna, att finna lyckan och glädjen♥

- Jag älskar dig Daniel Lorentz Nylund mer än vad ord kan beskriva, du är min stora kärlek

God Morgon♥

God Morgon

Nu har vi ätit frukost och tagit morgon ciggen jag gjorde frukost till mina två hjärtan rostat bröd i ugn, Citron te & Varm blåbärssoppa :)) Idag händer det väl inte så mycket ska ta och städa upp lite för i morgon är ingen vanlig dag för det är min födelsedag haha 23 barre blir man Ångest? Vill ju inte bli äldre än 20 :p Sen måste vi till affärn och köpa mer frukost och fika till i morgon för antar att mamma och dem kommer och hälsar på och grattar mig.

Kanske blir en promenad idag också vore skönt att komma ut i friska luften och pulsa lite i snön!

En fin låt♥



Hörde denna låt första gången med min bästaste vän Lynn :)) kolla in hennes blogg, http://nunninunni.blogg.se

You know my name, Not my story!

Ny blogg Ny start förhoppningsvis sista gången jag byter?
Kan snart kan jag inte räkna hur jag flyttar min blogg fram och tillbaka haha.
Egentligen gillar jag inte blogg.se eftersom dem e så sega på upplägg ibland av inläggen men ibland e dem snabba och det funkar bra, Det som e bra med blogg.se är att man kan göra sin egen design och den blir personlig vilket man inte kan med tex Finest.se eller myshowroom.se Men båda sidorna är super bra om man vill tjäna snabba pengar och har en del läsare som e intresserade av reklamen för det är väl den man tjänar mesta dels på :))
Snabbt inlägg  fick det bli allämnt bara om VARFÖR jag byter igen, Nu måste jag bege mig till Ica för att köpa cigg.
RSS 2.0